top of page
 • Krijg ik mijn originele foto's terug?
  Natuurlijk! Wij scannen uw origininele foto's in en bezorgen ze allemaal zorgvuldig bij u terug. Deze foto's zijn uw eigendom en u krijgt ze bij het volgende bezoek reeds terug.
 • Kan ik foto's aan mijn vraag toevoegen?
  Jazeker! Om een foto toe te voegen volgt u gewoon deze stappen: Ga naar de app-instellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een foto wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de afbeelding en voeg een afbeelding toe uit uw bibliotheek
 • Hoe lang duurt het vooraleer mijn boek af is?
  Gemiddeld duurt het vier maanden vooraleer u uw boek in uw handen krijgt. Er gaat een heel proces aan vooraf: interviews afnemen, deze verwerken tot een vlotte tekst, deze tekst laten nalezen en verbeteren, foto's inscannen enz. Dit is een zeer tijdrovend en intensief proces waar een paar maanden overgaan.
 • Wie krijgt mijn boek allemaal te zien of te lezen?
  Dat bepaalt u volledig zelf. Wij houden ons strikt aan de privacywetgeving. U hebt ons vertrouwelijke informatie toevertrouwd en daar gaan wij niet licht over. U alleen krijgt uw boek in handen en u beslist wie het mag lezen of inkijken. Zonder uw toestemming laten wij onze boeken aan niemand zien.
 • Krijg ik het bestand van mijn boek nadat mijn boek klaar is?
  Neen, u krijgt alleen het afgewerkte product, dit wil zeggen de gedrukte boeken. De bestanden blijven vijf jaar in ons bezit voor het geval u nog bijkomende exemplaren wil bestellen. Van zodra deze vijf jaar verstreken zijn, vragen wij u of deze bestanden mogen vernietigd worden.
 • Hoeveel boeken zitten er inbegrepen in de prijs?
  In onze prijs zitten twee boeken inbegrepen. Bijbestellen kan altijd aan 35€ per boek.
 • Waar worden de interviews afgenomen?
  Dat kan bij u thuis of op een lokatie die u zelf kiest, zolang we maar ongestoord en rustig kunnen praten.
bottom of page