Veelgestelde vragen

Krijg ik mijn originele foto's terug?


Natuurlijk! Wij scannen uw origininele foto's in en bezorgen ze allemaal zorgvuldig bij u terug. Vanaf 250 foto's krijgt u ze op een gratis memorystick. Deze foto's zijn uw eigendom en u krijgt ze bij het volgende bezoek reeds terug.
Mag ik alles eerst nalezen voor het boek gedrukt wordt?


Jazeker! Na ieder interview laten wij bij de volgende afspraak het stuk eerst nalezen. Wanneer het boek klaar is, leggen wij u het geheel eerst voor zodat u alles nogmaals rustig kan doorlezen en eventueel aantekeningen of wijzigingen kan aanbrengen. Na deze laatste correctieronde wordt het boek in zijn definitieve layout gegoten en gaat het naar de drukker.
Hoe lang duurt het vooraleer mijn boek af is?


Gemiddeld duurt het vier maanden vooraleer u uw boek in uw handen krijgt. Er gaat een heel proces aan vooraf: interviews afnemen, deze verwerken tot een vlotte tekst, deze tekst laten nalezen en verbeteren, foto's inscannen enz. Dit is een zeer tijdrovend en intensief proces waar een paar maanden overgaan.
Wie krijgt mijn boek allemaal te zien of te lezen?


Dat bepaalt u volledig zelf. Wij houden ons strikt aan de privacywetgeving. U hebt ons vertrouwelijke informatie toevertrouwd en daar gaan wij niet licht over. U alleen krijgt uw boek in handen en u beslist wie het mag lezen of inkijken. Zonder uw toestemming laten wij onze boeken aan niemand zien.
Krijg ik het bestand van mijn boek nadat mijn boek klaar is?


U krijgt alleen het afgewerkte product, dit wil zeggen het gedrukte boek. Het bestand van uw boek en de weergave van de interviews blijven vijf jaar in ons bezit voor het geval u nog bijkomende exemplaren wil bestellen. Van zodra deze vijf jaar verstreken zijn, neem ik terug contact met u op met de vraag of dit bestand mag vernietigd worden. Uw gegevens worden op een aparte harde schijf bewaard waar niemand anders toegang toe heeft.
Hoeveel boeken zitten er inbegrepen in de prijs?


Bestel je een fotoboek, dan is er één boek inbegrepen in de prijs. In de prijs van een levensverhaal zijn twee boeken inbegrepen. Bijbestellen kan altijd. De prijs van een fotoboek is afhankelijk van het aantal foto's. Wil je meerdere boeken bijbestellen, vraag dan gerust prijs aan.
Waar worden de interviews afgenomen?


Dat kan bij u thuis of op een lokatie die u zelf kiest, zolang we maar ongestoord en rustig kunnen praten.
Hoeveel pagina's zal mijn levensverhaal bevatten?


Dat verschilt van persoon tot persoon. Een gemiddeld boek beslaat ongeveer 110 pagina's maar het kunnen er meer of minder zijn.
Hoeveel foto's mag ik toevoegen aan mijn levensverhaal?


U mag tot 50 foto's aan uw boek toevoegen. Komt u hiermee niet toe? Geen nood, dan bespreken wij dit vooraf met u.